Over verdiensten

Persoonlijke aandacht en advisering op maat naar uw behoeften

Verdiensten is een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Alphen a/d Rijn. Voor zaken als belastingaangiften, jaarrekeningen en salarisadministratie kunt u bij ons terecht. Ook zorgen wij voor subsidieaanvragen en geven wij onze klanten advies op het gebied van bedrijfsvoering. Wij helpen onze klanten door veel werk uit hun handen te nemen, zodat zij veel tijd én geld kunnen besparen.

Succesvolle samenwerking

Een succesvolle samenwerking met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Om de samenwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen, hechten wij grote waarde aan betrokkenheid en persoonlijk contact. Zo gaan wij met onze klanten om tafel en luisteren wij naar de wensen en behoeften van onze klanten. Alle klanten krijgen hierbij persoonlijke aandacht en advies op maat.

Aangesloten bij NOAB

Verdiensten is aangesloten bij het NOAB (Nederlandse Orde voor Administratie- en Belastingdeskundigen). Doordat wij kwaliteit van dienstverlening en advies, vakmanschap en actuele kennis van administratieve en belastingzaken kunnen garanderen, voldoen wij aan de kwaliteitseisen van het NOAB. met ons op, want wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact op

Onze klantenkring loopt behoorlijk uiteen. Van MKB ondernemingen met of zonder een BV tot ZZP’ers en van startende ondernemingen tot bekende bedrijven uit diverse branches; wij helpen iedereen op weg! Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0182-649445.

Boekhouding, loonadministratie, startersadvies, belastingaangiften?
Neem contact met ons op, want wij helpen u graag!