Particulieren

Voorlopige belastingteruggaaf / toeslagen

In een aantal gevallen heeft u recht op een voorlopige belastingteruggave. Hierbij valt te denken aan zorgtoeslag, huurtoeslag, kind gebonden budget of kinderopvangtoeslag. Dit kunnen wij voor u uitzoeken. Indien u recht heeft op belastingteruggave dan brengen wij u ons tarief in rekening. Indien u geen recht heeft op belastingteruggave dan is onze dienstverlening voor u gratis.

Jaarlijkse belastingaangifte

Het uitbesteden van uw jaarlijkse belastingaangifte bespaart u veel tijd en gedoe. Zo hoeft u de jaarlijkse wijzigingen niet meer door te nemen. En hoeft u niet meer uit te zoeken hoe u uw zaken fiscaal zo voordelig mogelijk kunt regelen. Uitgangspunt bij het verzorgen van uw belastingaangifte is ervoor zorgen dat u zo min mogelijk belasting verschuldigd bent. Uiteraard werken wij hierbij binnen de wettelijke kaders. Voor het verzorgen van uw belastingaangifte rekenen wij een voor u aantrekkelijk tarief. Wat zich vaak ruimschoots terug verdient door de gunstigere aangifte. Tot slot geven wij ook adviezen waardoor u zaken vooraf al fiscaal gunstiger kunt regelen.

Schenk- en erfbelasting

Sinds 2010 zijn de regels en voorwaarden voor schenken strenger geworden. Ook de regels en voorwaarden voor erven zijn in de loop der jaren veranderd en strenger geworden. Uw financiële zaken fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk regelen is daarmee een behoorlijke puzzel geworden. Door uw situatie in kaart te brengen, kunnen wij u adviseren hoe u kunt besparen op afdracht van erf- of schenkbelasting.

 

Hebt u interesse in onze diensten? Wilt u hierover een vrijblijvend gesprek aangaan? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw wensen graag door. En vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.